22 april 2023
00:00

Nödinge Motionslag

Referat: Kareby IS motionslag - Nödinge Motionslag

Matchen började nervöst, med många bollförluster och Kareby pressade hårt från första minuten, så att det var ingen överraskning att de hade flera bra chanser som vi kunde försvara oss emot, men efter drygt tio minuter var det dags för 1:0 och det andra målet för Kareby kom väldigt kort därpå. Vi hade tid i första pausen att omorganisera oss och så blev det bättre efter pausen med egna chanser och även bollen rullade nu. Hrvoje utnjyttade en frispark nära straffområdet för att markera 2:1 och så blev hoppet att vi kan vända det här. Men Kareby hade bra försvar och höll emot vårt tryck och i just den fasen lyckades de utnyttja två misstag av oss för att göra två ytterligare mål genom kontringar. Vi försökte att återhämta oss efter det här bakslaget, och det blev jämna 20 minuter efter andra pausen, där båda lag hade fina chanser, som misslyckades. Några sekunder innan matchen tog slut, var det Kareby som gjorde sista målet för idag så att det slutade 5:1.

Mål: Hrvoje Dundjer (1)